Uleiuri esentiale ylang ylang

Introducere

Uleiurile esentiale sunt obtinute prin distilare, macerare sau stoarcere la rece. Acestea sunt unele dintre cele mai vechi forme de medicamente naturale si au fost folosite de-a lungul secolelor ca tratamente pentru diverse afectiuni si pentru a asigura o stare de sanatate generala buna. Uleiul esential Ylang Ylang (Cananga odorata) este unul dintre cele mai folosite si mai apreciate uleiuri esentiale din lume. Acesta este extras dintr-o planta originara din regiunile tropicale ale Asiei si Africa si poate fi folosit pentru a face fata la o varietate de probleme de sanatate si emotii.

Istorie

Ylang Ylang a fost utilizat in mod traditional in multe civilizatii diferite. Planta a fost folosita in ritualuri si ceremonii religioase in India si Indonezia. De asemenea, a fost folosita in ritualuri precolumbiene in America de Sud, in scopuri medicinale si ca si aditiv pentru parfumuri si produse cosmetice. In plus, Ylang Ylang a fost folosit in lumea larga pentru a trata diverse afectiuni precum durerile de cap, anxietatea, astmul si depresia.

Beneficii

Uleiurile esentiale Ylang Ylang sunt recunoscute pentru proprietatile lor calmante si antidepresive. Acesta poate fi folosit pentru a trata anxietatea si depresia si poate ajuta la reducerea stresului si la crearea unei stari de liniste si relaxare. In plus, uleiul esential Ylang Ylang poate fi folosit pentru a trata insomniile si a imbunatati somnul. Aceasta are, de asemenea, proprietati antiinflamatorii si poate ajuta la reducerea durerilor articulare.

Uz terapeutic

Cele mai citite articole

Uleiul esential Ylang Ylang poate fi utilizat in multe moduri terapeutice diferite. Acesta poate fi adaugat la lotiuni, creme sau uleiuri si poate fi masat pe piele pentru a ajuta la reducerea inflamatiei sau a durerilor. Uleiul esential Ylang Ylang poate fi, de asemenea, inhalat pentru a ajuta la reducerea anxietatii si a depresiei. Uleiul esential poate fi, de asemenea, folosit in aromaterapie pentru a crea o stare de calm si relaxare. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a trata diverse afectiuni si a imbunatati starea emotionala si fizica.

Uz cosmetic

Uleiul esential Ylang Ylang poate fi, de asemenea, folosit pentru diferite scopuri cosmetice. Acesta poate fi utilizat ca un aditiv in sapunuri, lotiuni sau creme pentru a ajuta la hidratarea si catifelarea pielii. Uleiul esential Ylang Ylang poate fi, de asemenea, folosit pentru a trata scalpul uscat si pentru a preveni caderea parului. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a trata acnee si pentru a preveni aparitia ridurilor. Uleiul esential Ylang Ylang poate, de asemenea, fi folosit pentru a subtia parul si a-l face mai stralucitor.

Cum sa il folosesti

Uleiul esential Ylang Ylang poate fi folosit in multe moduri diferite pentru a beneficia de proprietatile sale terapeutice si cosmetice. Acesta poate fi adaugat la lotiuni, creme, uleiuri si sapunuri pentru a beneficia de proprietatile sale calmante, hidratante si antiinflamatorii. Uleiul esential poate fi, de asemenea, utilizat in aromaterapie sau inhalat pentru a ajuta la reducerea anxietatii, stresului si depresiei. Uleiul esential Ylang Ylang poate fi, de asemenea, folosit in diverse produse cosmetice pentru a trata acnee si pentru a preveni aparitia ridurilor.

Concluzie

Uleiul esential Ylang Ylang poate fi folosit in multe moduri diferite pentru a trata diverse afectiuni si stari emotionale. Acesta poate fi folosit pentru a trata anxietatea si depresia si poate fi adaugat la lotiuni sau uleiuri pentru a ajuta la reducerea durerii si inflamatiei. Uleiul esential Ylang Ylang poate, de asemenea, fi folosit in produse cosmetice pentru a trata acnee si pentru a preveni aparitia ridurilor. Acesta poate fi, de asemenea, folosit in aromaterapie pentru a crea o stare de calm si relaxare si poate fi, de asemenea, inhalat pentru a ajuta la reducerea anxietatii si a stresului.

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.