Vrei să-ți vinzi bijuteriile din aur? TEZAUR are soluția perfectă!

Bijuteriile din aur sunt obiecte valoroase ușor de transportat, de păstrat și chiar de vândut, fiind considerate una dintre cele mai eficiente metode prin care se obțin sume generoase de bani într-un timp scurt. Din fericire, cei care vor să obțină sume considerabile printr-o procedură sigură de vânzare a bijuteriilor din aur au oportunitatea de a lua legătura cu un amanet, unde totul decurge legal, rapid și eficient. 

Una dintre opțiunile către care oricine își poate îndrepta atenția este chiar agenția TEZAUR, o casa de amanet din București, care oferă totodată și serviciul de amanet de acasă pentru cei care nu sunt în localitate sau nu se pot deplasa la agenție din diferite motive.

4 motive să-ți vinzi bijuteriile din aur la casa de amanet TEZAUR

1. Obținerea rapidă a sumei de bani

În cadrul caselor de amanet nu numai că se pot amaneta diverse obiecte valoroase, dar se pot și vinde fără nicio problemă într-un timp scurt fără să fie necesar un număr mare de acte sau documente. Proprietarul bijuteriilor valoroase trebuie să aibă la dispoziție doar cartea de identitate, pe baza căreia specialistul își dă seama rapid dacă procedura de vânzare poate avea loc sau nu. Principalul criteriu constă doar în faptul că vânzătorul nu trebuie să aibă sub 18 ani.

2. Obținerea unor bani pentru noi investiții

Cei care au acasă bijuterii din aur de-a dreptul valoroase, trebuie să știe că le pot vinde oricând în schimbul unei sume de bani pe care să o folosească ulterior pentru noi investiții de orice fel. De asemenea, își pot folosi banii pentru a-i reinvesti tot în bijuterii din aur, dar care să aibă o altă estetică.

3. Tranzacția este sigură și legală

Cele mai citite articole

Există numeroase cazuri în care proprietarii bijuteriilor din aur aleg să își vândă obiectele valoroase pe cont propriu pe diverse site-uri care poate nu oferă siguranța de care au nevoie. 

Există oricând riscul ca achizitorul să nu plătească suma necesară de bani, mai ales dacă alege să plătească ramburs. Astfel, una dintre cele mai sigure metode la care oricine poate sa apeleze pentru a-și vinde bijuteriile într-o manieră sigură și fără alte complicații este chiar casa de amanet, care oferă întotdeauna banii pe loc după ce specialistul analizează cu atenție obiectele.

4. Vânzarea bijuteriilor din confortul propriei case

În prezent, există agenții de amanet care oferă ca alternativă amanetul online, unde utilizatorii își pot:

  • crea propriul cont;
  • verifica oricând contractul;
  • plăti sau primi bani, după caz. 

Cei care au de gând să vândă obiecte prețioase vor primi banii în contul menționat la înscriere, fără să fie nevoiți să plătească pentru transport sau pentru alte servicii. 

În concluzie, casele de amanet oferă tot suportul și sprijinul necesar clienților lor atât pentru procesul de vânzare, cât și pentru cel de amanetare, amândouă reprezentând un câștig pentru proprietarul obiectelor valoroase. Pentru că totul decurge în parametri optimi, transparent și legal, oricine poate să apeleze la un astfel de serviciu pentru a obține o sumă generoasă de bani fără să existe niciun risc.

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate