4 modele de masinute electrice pe care copilul tau le va adora imediat

Una dintre jucariile preferate ale copilasilor este chiar masinuta electrica, datorita faptului ca ii ajuta sa simta ca detin controlul asupra a ceva important, dar si datorita faptului ca le exercita sentimentul de independenta. Dupa varsta de doi anisori, micutul tinde sa isi exprime mult mai clar dorinta de a fi independent, de a se descurca de unul singur, mai ales dupa ce a deprins cateva dintre abilitatile adultilor.

Dintre toate activitatile pe care adultii le desfasoara intr-o zi, cea mai interesanta li se pare chiar condusul unei masini. Din acest motiv, modelele de masinute electrice sunt cele de care copilasii se simt cel mai atasati. Astfel, cei care au copii si nu stiu inca ce fel de modele de masinute sa cumpere, pot citi in continuare pentru a afla ce se gaseste pe piata si care variante sunt preferate, de regula, de micuti.

Masini normale

Producatorii de jucarii au comercializat o multime de modele de masinute care reusesc sa imite fidel masinile conventionale. Adevarul este ca micutii se simt foarte atrasi de aceste modele, mai ales de cele care apartin unor marci cunoscute, pentru ca ii ajuta sa se bucure de o experienta de condus asemanatoare cu cea a adultilor. 

ATV-uri

Cele mai citite articole

ATV-urile sunt masinute electrice atractive pentru cei mici, datorita faptului ca reproduc fidel aspectul unei masini de teren. Acesta este un model care se potriveste mai multor categorii de varsta, avand o rezistenta ridicata si la terenurile denivelate.

Camioane 

Camioanele de jucarie, pentru a le imita pe cele din realitate, sunt dotate si cu mai multe locuri, ca cele destinate pasagerilor, evident, la o marime mult mai mica decat cea a soferului. Bineinteles, parintii trebuie sa se asigure ca acesta este un model sigur pentru copilul lor, pentru ca este mai inalt spre deosebire de cele mentionate anterior. 

Motociclete electrice

Motocicletele sunt de-a dreptul iubite de copilasi, datorita aspectului interesant. Desi sunt dotate cu trei roti, cele mai multe modele de motociclete pentru copii sunt dotate si cu roti ajutatoare, pentru ca micutul sa se joace in siguranta si sa nu fie expus pericolului sub nicio forma. Sunt fabricate si motociclete cu doua roti, insa acelea se potrivesc pentru copilasii mai mari, de peste 8 anisori.

Masinutele electrice reusesc sa intre imediat la inima copilasilor, care isi doresc sa exploreze si sa descopere cat mai mult din lumea inconjuratoare. Datorita varietatii generoase de modele  disponibile pe piata, este aproape imposibil ca micutul sa nu gaseasca ceva pe placul sau. 

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate