Unde pot fi ascunse dispozitivele de spionaj si cum le poti gasi mai usor?

Teama de a si spionat este adesea intemeiata, mai ales in cazul anumitor persoane, cum ar fi cele cu un rol important intr-o institutie sau companie ori cei care se afla intr-un proces legal, de exemplu. Motivele pentru care cineva ar apela la spionaj sunt numeroase. 

Fie ca se doreste obtinerea unor informatii confidentiale, secrete, fie ca se urmareste obtinerea unor dovezi care sa poata fi folosite in cadrul unui proces, folosirea unor microfoane sau camere spion este tot mai des intalnita. Tinand cond de dimensiunile mici si posibilitatile nenumarate prin care pot fi ascunse, gasirea acestora inainte de a se obtine informatiile dorite poate fi destul de dificila, motiv pentru care cei care cred ca sunt spionati ar trebui sa apeleze la dispozitive de contraspionaj, cum sunt detectoare camere

Unde pot fi ascunse dispozitivele spion?

Indiferent ca este vorba despre camere sau microfoane spion, acestea au in general dimensiuni foarte mici, ceea ce permite sa fie montate in cele mai neasteptate locuri. De asemenea, acestea pot fi folosite individual sau integrate in diferite obiecte, unele foarte obisnuite, pentru a nu trezi suspiciuni. 

Cele mai citite articole

Drept urmare, atunci cand doresc sa se protejeze de scurgerea de informatii sau de spionaj, oamenii ar trebui sa verifice de la becuri, prize si prelungitoare, pana la odorizantul de camera, routerul de internet, scrumiera, un pahar de cafea sau o sticla de apa care nu ar avea ce sa caute in locul respectiv.

Cum pot fi gasite dispozitivele de spionaj? 

Cei care au motive sa creada ca sunt spionati ar trebui sa verifice mai intai incaperea in care isi desfasoara activitatea, cum ar fi, de exemplu, biroul sau sala de sedinte. Pot incepe aceasta cautare in mod traditional, dar cum tehnologia a evoluat foarte mult in ultimii ani, dispozitivele de spionaj au devenit foarte discrete si greu de deconspirat. 

De aceea, pentru succesul unei astfel de actiuni este recomandat sa se foloseasca un detector de camere si microfoane spion. Acesta este foarte usor de utilizat, anuntand prezenta unui dispozitiv de spionaj printr-un semnal sonor, luminos sau vibratii. 

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate