Ce poţi face cu microfoane spion performante? Ce poţi afla?

Modelele de microfoane spion performante oferă oamenilor posibilitatea de a monitoriza în mod discret un perimetru de până la 60 de metri pătraţi de la orice distanţă sau de la maxim 1 km cazul celor wireless. Clienţii magazinelor specializate în acest sens au o gamă foarte largă de unde pot alege microfonul potrivit pentru a-şi îndeplini obiectivele. O parte din microfoanele spion sunt special configurate astfel încât să satisfacă şi pretenţiile celor mai exigenţi dintre utilizatori.

Microfoanele spion – gadgeturi intuitive ascunse în obiecte obişnuite

Cu ajutorul microfoanelor spion se pot înregistra conversaţii folosind obiecte de uz casnic şi nu numai, până la ceasuri, stick-uri USB, prelungitoare, odorizante, routere sau scrumiere. Microfoanele spion reprezintă o posibilitate mascată de a înregistra orice situaţie audio, fiind dotate cu dispozitive care detectează inclusiv mişcare şi care au un mijloc de stocare internă. Microfoanele spion oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta conversaţii în timp real cu un simplu apel telefonic atunci când suspectează că:

·  partenerul sau partenera de cuplu îi înşeală;

·  copiii au un anturaj prost;

·  angajaţii îi fură;

·  angajaţii se poartă greşit cu copiii sau  bătrânii pe care îi au în grijă;

·  în casa sunt invitate persoane străine fără ştirea lor.

Microfoane pentru spionaj care nu dau de bănuit

Microfoanele spion sunt gadgeturi intuitive, motiv pentru care utilizatorii nu trebuie să aibă o experienţă deosebită atunci când le folosesc sau să aibă cunoştinţe în domeniu. în doar câteva minute de la cumpărare şi de la consultarea manualului de utilizare, utilizatorii pot descoperi toate funcţiile încorporate şi modul de utilizare a acestora. În plus, funcţiile pot fi din cele mai performante şi microfoanele pot fi ascunse în obiecte aparent obişnuite în viaţa de zi cu zi.

Cele mai citite articole

Funcţiile care însoţesc microfoanele spion sunt diferite, de la trimiterea de SMS-uri la numere prestabilite până la urmărirea persoanelor ce poartă acest gadget sau se afla în apropierea lor. modelele cu cameră sunt mult mai bine camuflate, iar calitatea lor este incontestabilă atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte.

Microfoanele spion reprezintă soluţii la îndemână pentru a asculta cum se comportă bonă cu copiii sau copiii cu bonă în lipsa părinţilor, cum se comportă angajaţii cu clienţii sau angajaţii cu colegii, ce fac partenerii de viață cât timp sunt singuri acasă şi pe cine cheamă.

Avantajele microfoanelor spion

Microfoanele spion amplasate în casă sau în cadrul companiei aduc următoarele avantaje:

·  sunt performante;

·  sunt greu de depistat, pot fi ascunse în cele mai comune locuri, fără ca nimeni să nu bănuiască nimic;

·  nu sunt foarte costisitoare;

·  pot fi ascunse în brichete, în dispozitive de mărimi mici, chiar şi în laptopuri sau în echipamente IT;

·  pot asigura persoanele care îi bănuiesc pe cei din casă sau din cadrul companiei, pe cunoscuţi sau necunoscuţi dacă temerile şi bănuielile lor sunt întemeiate sau nu;

·  pot fi ascunse inclusiv în autoturism.

Alte articole

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.