Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/kokro/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Grădiniţele private oferă vaste oportunităţi co-curriculare - KOK

Grădiniţele private oferă vaste oportunităţi co-curriculare

Când părinţii îşi înscriu copilul la o grădiniță privată, aceasta îl expune la activități co-curriculare vaste încă de la o vârstă fragedă. Dezvoltarea cognitivă prezintă un rol extrem de important în primii ani ai copilului. Ajută la încurajarea creșterii lor emoționale, sociale și fizice.

Grădiniţele private, cum ar fi Grădiniţa privată în Ploieşti se asigură că toţi copiii obţin educaţia holistică de care au nevoie. De la lecții speciale de îmbogățire, până la cluburi care îi încurajează pe copii să își descopere abilitățile și talentele, există ceva pentru toată lumea. Este foarte important ca atunci când părinţii au găsit o grădiniţă privată pentru micuţii lor să se intereseze despre programa educaţională a acesteia.

CARE ESTE NUMĂRUL DE COPII PE CARE O GRĂDINIŢĂ PRIVATĂ ÎL POATE PRIMI?

Unii părinți se întreabă dacă este mai bine să-și înscrie copiii la o grădiniţă cu clase mai mici. Realitatea este că numărul mic de copii este un avantaj al unei școli private. O clasă mai mică înseamnă că fiecare copil va primi tot ajutorul de care are nevoie atunci când vine vorba de avansarea punctelor forte și de abordarea zonelor lui slabe. Dimensiunea clasei poate varia în fiecare școală privată, dar trimiterea lor la una cu un număr mai mic de membri este cea mai bună decizie.

CARE SUNT ABILITĂŢILE DE BAZĂ DE CARE UN COPIL ARE NEVOIE ÎNAINTE DE A MERGE LA O GRĂDINIŢĂ PRIVATĂ?

Cele mai citite articole

Există câteva seturi de abilități de bază de care copilul are nevoie înainte de a merge la grădiniță. Mai jos vor fi prezentate câteva domenii generale de luat în considerare în ceea ce priveşte pregătirea pentru grădiniţa:

  • entuziasm față de învățare; Copilul este dornic să învețe lucruri noi? Pune întrebări și pare curios?
  • abilități de comunicare; Poate copilul să comunice în mod clar și consecvent nevoile lui și să înțeleagă instrucțiunile unui profesor?
  • abilitatea de a asculta; Copilul poate asculta în mod activ instrucțiunile? Dacă i se citeşte copilului o poveste, poate să răspundă la întrebări despre poveste sau să spună partea lor preferată?
  • dorința de a fi independent; Copilul știe cum să-și închidă haină sau să-și sufle nasul singur?
  • abilitatea de a se juca bine cu ceilalți; Deși aceasta este o lucrare în curs la nivelul grădiniței, copilul are capacitatea de a împărtăși cu ceilalți?
  • abilități motorii fine puternice: Poate copilul să țină un creion în mână?
  • recunoașterea de bază a literelor și a numerelor: Majoritatea educatorilor de grădiniță apreciază mult copiii care cunosc literele majuscule și minuscule prin vedere, numerele 1-20 și formele de bază precum un cerc, un triunghi etc.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care educatorii le caută atunci când evaluează un copil pentru pregătirea la grădiniță. Sunt foarte răbdători şi pun în aplicare foarte multe metode prin care să ajungă la inima celor mici.

Este foarte important pentru cei mici să poată aduce jucăria preferată de acasă. Şi da, grădiniţele private acceptă acest lucru, făcându-i pe pitici să se simtă confortabil. Ideal este ca pe jucăria micuţului să fie pusă o etichetă cu numele său, astfel încât să nu existe neînţelegeri.

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.