Care este cel mai potrivit moment pentru a oferi inelul de logodna?

O relatie de iubire care decurge bine si evolueaza are nevoie, la un moment dat, sa treaca la un nivel urmator, iar adesea oamenii aleg sa se casatoreasca. Nu exista un moment anume, de-a lungul relatiei, care sa fie considerat a fi cel mai potrivit pentru logodna si casatorie, aceasta decizie fiind luata de fiecare cuplu in parte. Este important insa sa fie un moment memorabil si special pentru ambii parteneri, de care sa isi aduca aminte toata viata. 

De aceea, pentru a completa un astfel de moment trebuie sa se aleaga si inelul potrivit, mai ales ca gama de inele de logodna cu diamante este una vasta, care permite gasirea modelului potrivit indiferent de preferinte si chiar buget. 

Cum se alege si se pregateste momentul cererii in casatorie? 

De obicei, intr-o relatie de lunga durata se discuta si despre viitor, despre cum poate evolua relatia si care va fi pasul urmator. Astfel ca partenerii ar trebui sa stie care sunt asteptarile si dorintele celuilalt in ceea ce priveste acest aspect. 

Prin urmare, parterul trebuie sa isi cunoasca bine iubita, sa stie ce gusturi are in materie de bijuterii, dar si cum i-ar placea sa aiba loc cererea in casatorie. Pentru a avea certitudinea ca cererea va fi pe placul iubitei, acesta poate apela la ajutorul unei prietene foarte buna a iubitei, care ii va oferi sfaturile de care are nevoie, dar si sa puna planul in aplicare. 

Cele mai citite articole

O cerere in casatorie poate avea loc intr-un moment special, cum ar fi in cadrul unui eveniment important sau in timpul vacantei. De asemenea, acesta poate fi planificat si separat, devenind el insusi un eveniment special. 

Persoanele mai discrete pot prefera ca un astfel de moment special din viata lor sa aiba loc in intimitate, astfel ca cererea in casatorie poate fi facuta si acasa, intr-un cadru intim si familiar. 

Cum se alege inelul de logodna?

Inelul de logodna simbolizeaza iubirea si promisiunea cuplului ca se vor casatori si isi vor petrece viata impreuna. De aceea, alegerea acestuia este un moment important, mai ales ca trebuie sa se tina cont de preferintele unei persoane care nu este de fata. 

Dimensiunea si modelul sunt doua dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa se tina cont in alegerea inelului de logodna, mai ales ca diversitatea de modele este una mare. De la inelele clasice, solitaire, pana la modele inedite, cu pietre pretioase colorate, orice inel poate fi folosit pentru logodna. 

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.