5 motive pentru a alege un sejur in Dubai

Situat ideal in Peninsula Arabica, Dubai este un emirat cu peste trei milioane de locuitori. De cativa ani incoace, acest oras a devenit o destinatie la moda pentru milioane de turisti. Printre acestea se numara vedete de la Hollywood, fotbalul si multe altele. 

Entuziasmul din jurul acestui oras imens se explica prin panoplia de activitati posibile si dinamismul sau. Dubai este un oras in continua schimbare! Arhitecturi ultra moderne, restaurante high-end, viata de noapte, cumparaturi de lux, exista nenumarate motive pentru un sejur Dubai. Descopera in restul acestui articol motivele pentru a merge acolo.  

O multitudine de activitati

Pentru a spori sederea vizitatorilor sai, Dubai ofera un catalog larg de activitati pentru toate gusturile si toate varstele. Indiferent de durata sederii tale, te poti rasfata cu:

  • sesiune de schi: iubitorii sporturilor de alunecare se pot distra exersandu-si hobby-ul. Pentru aceasta, trebuie sa mergi la Ski Dubai care este o statiune de schi acoperita situata in marele centru comercial Mall of the Emirates;
  • vizita la Dubai Mall: simbol al orasului, Dubai Mall este considerat unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume. Intins pe o suprafata de 1 milion m², acest mall ofera in total 1.200 de magazine, unde excesul si extravaganta sunt cuvintele cheie;
  • un safari in mijlocul desertului:  Dubai este foarte ravnit pentru plajele sale cu nisip fin, cat se vede cu ochii. Pentru a descoperi peisajele desertice oferite de oras, poti ajunge acolo pe spatele unei camile sau cu masina; 
  • Activitati nautice de-a lungul Portului: Iata ceea ce Nemo Water Sports ofera vizitatorilor sai, activitati nautice bogate in senzatii tari de care sa plece cu amintiri excelente.
  • activitate de schi jet Dubai

Hoteluri si zgarie-nori magnifice

Considerat capitala excesului, Dubaiul are turnuri gigantice care ajung pana la cer. Acestea sunt de obicei hoteluri, magazine si birouri impresionante. Aceste cladiri magnifice au fost proiectate si construite de cei mai mari arhitecti din lume. 

Cele mai citite articole

In timpul sejurului tau, poti vizita Burj Al Arab, care este unul dintre cele mai frumoase si luxoase hoteluri din lume. Situat in cartierul Jumeirah, acest hotel magnific ofera apartamente in care totul a fost conceput pentru a-ti optimiza confortul. 

In afara de acest hotel, poti vizita si Burj Khalifa, care este cel mai inalt turn din lume, cu peste 160 de etaje. Pe langa aceste cladiri vertiginoase, vei descoperi, pe fiecare strada din Dubai, mai multe cladiri cu o arhitectura uluitoare, precum JBR (Jumeirah Beach Residence).  

Vreme placuta

Clima este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le are Dubaiul. Dubai ofera soare pe tot parcursul anului oamenilor si vizitatorilor sai. In perioada decembrie-aprilie, temperaturile variaza intre 20°C si 30°C in timpul zilei. Ceea ce este deci ideal pentru a face un maxim de activitati. 

Securitate mare

Statisticile recente au aratat ca Dubai ar fi o destinatie sigura. Este in TOP 10 al celor mai sigure orase din lume in 2021. 

Cumparaturi nelimitate

O excursie in Dubai este ocazia perfecta de a-ti reinnoi complet garderoba. Oricare ar fi gusturile si alegerile tale vestimentare, vei gasi tot ce iti doresti in acest oras frumos. 

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.