Ce reguli trebuie respectate când oferim flori?

Mereu când dăruim flori, vrem să transmitem emoțiile și gândurile noastre, într-un mod cât mai autentic și special. Indiferent că este vorba de iubire, admirație, prietenie, apreciere, aceste emoții pot fi evidențiate cu ajutorul unor flori, atent alese.

Ele reprezintă cadoul preferat al reprezentantelor sexului frumos, întotdeauna aducând bucurie și un zâmbet cald pe chipul lor. Chiar dacă alegi să oferi un aranjament floral pentru o zi de naștere sau vrei să-l dăruiești cu ocazia unei sărbători, sigur vei atrage privirile tuturor. 

Atunci când vrei să oferi buchete de flori sau aranjamente florale, trebuie să ai în vedere câteva aspecte. Deși ele sunt cadoul perfect pentru doamne, modul de oferire contează la fel de mult ca darul în sine. Ai grijă să-ți faci bine temele dacă vrei ca surpriza ta să fie cu adevărat încântătoare și să atragă toate privirile.

Cum se oferă buchete de flori?

Atunci când combini frumusețea florilor cu puțină atenție la detalii, e imposibil ca efortul tău să treacă neobservat. Iată cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont:

  • Întotdeauna oferim flori naturale – Florile reprezintă cel mai frumos și unic dar oferit de natură, datorită cromaticii spectaculoase și vibrante, parfumului lor încântător și simbolisticii lor aparte. Întotdeauna florile naturale au un farmec unic, oferit de prospețimea și dinamismul lor. Astfel că, atunci când vrei să impresionezi prin buchete deosebite, alege florile naturale. Florile artificiale nu aduc niciodată rezultat pe care îl aștepți. Chiar dacă imitațiile sunt bune, florile artificiale nu sunt nici pe departe la fel de apreciate ca cele reale. 
  • Florile oferite cu tulpina în jos – Pentru a încânta privirea și a aduce bucurie pe chip, florile mereu trebuie oferite cu petalele în sus. O regulă fundamentală în codul dăruirii florilor. Dacă le oferi invers, vei anula din magia momentului, iar cadoul tău nu va mai fi la fel de special.
  • Nu dărui o singură floare – De regulă, dăruirea unei singure flori este un gest dedicat cuplurilor sau bine spus, îndrăgostiților. Astfel, dacă nu te încadrezi în această categorie, este recomandat să te orientezi către buchete și aranjamente florale.

Cele mai citite articole

De asemenea, ai în vedere următorul aspect: dacă livrezi un buchet de flori unei persoane, întotdeauna vei plăti serviciul (dacă acesta nu intră în prețul final) și vei atașa o felicitare, semnată din partea ta. 

Concluzii

Prin intermediul creațiilor florale poți exprima cele mai sincere sentimente și gânduri într-un mod personalizat. 

Creează momente spectaculoase și alege un cadou floral deosebit pentru persoanele dragi din viața ta. Însă, nu uita de codul bunelor maniere atunci când dăruiești astfel de cadouri.

Dacă nu știi ce flori să alegi pentru persoana dragă, apelează la atelierul floral IMOD Flowers. Specialiștii de la IMOD Flowers te vor ajuta să creezi cadoul floral ideal! 

Optează mereu pentru excelență!

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate