Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/kokro/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Care sunt primele obiecte de care ai nevoie cand te muti intr-o casa noua? - KOK

Care sunt primele obiecte de care ai nevoie cand te muti intr-o casa noua?

Mutarea intr-o casa noua este un moment foarte important pentru noii proprietarii, moment incarcat de emotie, dar si de stres si multa muna. Pe langa eforturile depuse pentru a se putea gasi casa mult visata, acestia trebuie sa o pregateasca pentru a se putea muta si locui in aceasta. 

Astfel ca indiferent daca aleg sa o renoveze sau nu, realizarea curateniei generale este primul pas pe care acestia trebuie sa il faca inainte de a se muta. Prin urmare, printre primele obiecte pe care trebuie sa le cumpere pentru noua lor locuinta sunt obiectele de curatenie – matura, faras, aspirator, solutii de curatare – si, bineinteles, cosuri de gunoi

Cum se aleg obiectele si solutiile pentru curatenie? 

Curatenie care se face intr-o locuinta, inainte de mutarea noilor proprietar, presupune indepartarea tuturor urmelor de mizerie si resturi de la renovare – daca este cazul – precum si dezinfectarea suprafetelor. Acest aspect este foarte important, in special pentru familiile cu copii. 

Cele mai citite articole

Prin urmare, este necesar ca inainte de inceperea acestei activitati, oamenii sa se asigure ca au la indemana toate cele necesare pentru a putea finaliza cat mai rapid aceasta etapa de pregatire a noii locuinte pentru mutare. Astfel ca acestia trebuie sa fie siguri ca au echipamentul necesare pentru indepartarea murdariei, indiferent ca opteaza pentru aspirator sau matura, precum si cel putin un mop cu galeata, pentru a sterge pardoseala. 

De asemenea, un numar mai mare de lavete, cu ajutorul carora sa se poata sterge surpafetele, trebuie sa fie completat de solutiile de curatenie potrivite pentru fiecare zona si surpafata in parte. De exemplu, pentru pardoseala din lemn este recomandat sa se foloseasca o solutie special dedicata lemnului, pentru a-l proteja si a-i evidentia calitatile si aspectul estetic. 

In ceea ce priveste alegerea cosurilor de gunoi, acestea nu primesc atentia cuvenita, cel putin intr-o prima instanta. Daca aceste vor fi insa utilizate in continuare si dupa mutare, oamenii isi doresc sa gaseasca un vas pentru gunoi care sa arate bine si din punct de vedere estetic, chiar daca acesta va fi asezat intr-o zona care nu se afla la vedere. 

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.