Articole pirotehnice pentru nunta ta de vis

Cu artificiile clasice de mare altitudine sau mari, te poti concentra in intregime pe pirotehnica. Acest termen este folosit pentru a descrie articole pirotehnice care se ridica pe cer cu ajutorul unei incarcaturi de propulsie (de obicei pulbere neagra) sau cu propria propulsie (rachete). 

Nenumaratele variatii de efect inspira cuplul pentru nunta lor. Pe langa efectele nobile, cum ar fi cascade, frunze care cad sau comete de calibru mare, imaginile captivante pot fi evocate pe cerul noptii cu salcii curgatoare. Cele mai populare la nunti sunt salciile plangatoare aurii nobile, bujorii colorati sau crizantemele in argintiu si auriu. 

Cu o intindere impresionanta de peste 100 de metri si un plan de ardere perfect gandit, nicio dorinta nu ramane neimplinita. Si aici poate fi creata o combinatie impresionanta de articole pirotehnice de mare altitudine si baroc, pentru a crea un contrast frumos pentru ochiul privitorului.

Articole pirotehnice muzicale sincronizate 

Articolele pirotehnice muzicale sunt, fara indoiala, cea mai incarcata versiune emotionala a oricarui foc de artificii profesional. Sincron cu muzica, palmierii aurii stralucitori se desfasoara pe cer si insotesc cantecul tau preferat cu efecte pirotehnice. Aici ritmul cantecului se imbina cu lansarea articolelor pirotehnice intr-o experienta uluitoare. Arta executiei consta in combinarea diferitelor elemente.

Cele mai citite articole

Pasajele linistite te invita sa integrezi imagini luminoase sau iluminare bengaleza. Nu exista alt tip de articole pirotehnice cu mai multa varietate si putere. Emotiile si romantismul sunt perfect combinate. Rock, pop, clasic sau chiar techno – totul este posibil. Alege melodia preferata sau rasfoieste catalogul cu produse al magazinului online pyro-technic.ro.

Artificii baroc si efecte de sol

Un spectacol romantic de artificii la sol este potrivit in special pentru nunti cu un fundal idilic. Curtile castelului, gradinile din curte sau cladirile in stil baroc sunt usor iluminate de luminozitatea focului Bengal si se imbina optic cu artificiile, creand romantismul pur. Ce zici, de exemplu, daca inimile arzatoare sau inelele stralucesc pentru tine in inaltul cerului? Sau o inima dubla in flacari cu initiale asezate pe fundalul unei cascade sau fantani orbitoare? Toate usile iti sunt deschise cand vine vorba de extravaganta si luminozitate.

Sclipici atmosferici

La asfintit, clasicele articole pirotehnice scanteietoare sunt ideale pentru punerea in scena a locatiei sau a cuplului de miri. Cu un strop frumos de stele argintii, petrecerea de nunta poate crea o atmosfera festiva cu un fundal romantic. 

Zona exterioara a sarbatorii poate fi, de asemenea, transformata minunat intr-o mare emotionanta de flacari cu mijloace simple. Tortele lumineaza potecile sau gradina din curtea castelului cu un foc romantic. Pot fi oferite cu un timp de ardere de pana la 90 de minute.

Iluminare bengaleza pentru fotografii de nunta

Fotograful se va bucura si de acest truc idilic. La propria ta nunta, poti amplasa focuri bengale in jurul publicului pentru a adauga o senzatie de vis dansului de nunta in aer liber. Iluminarea in sine este frumoasa, dar fotografiile de nunta rezultate vor fi uimitoare. Toti oaspetii se vor lumina intr-un rosu indraznet, in timp ce mirii stau in prim plan cu camera focalizata asupra lor.  

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.