Vitrine frigorifice verticale profesionale: modele recomandate de TC Romania Crown Cool

Ai nevoie de vitrine frigorifice verticale de cea mai bună calitate, durabile, cu o garanție generoasă, care să deservească cerințele afacerii tale?

Descoperă vitrinele frigorifice verticale profesionale la prețuri competitive la TC Romania Crown Cool intrând pe website-ul tcromania.com. 

Cum alegi modelul potrivit de vitrină rece verticală pentru afacerea ta

Dacă ești în căutarea unei vitrine frigorifice verticale pentru băuturi, ar trebui să iei în considerare următoarele criterii de selecție:

  • Dimensiunea. Alege o vitrină frigorifică cu mărimea potrivită pentru spațiul și pentru numărul de băuturi pe care vrei să le depozitezi.
  • Volumul de stocare. Asigură-te că respectiva capacitate de depozitare este suficientă pentru nevoile tale și că poate gestiona volumul de băuturi pe care dorești să le depozitezi.
  • Temperatura. Verifică intervalul de temperatură pe care îl poate oferi vitrina frigorifică și asigură-te că este adecvat pentru băuturile pe care dorești să le depozitezi.
  • Eficiența energetică. Alege o vitrină frigorifică cu un randament energetic ridicat pentru a economisi bani la factura de energie electrică.
  • Design. Alege un echipament cu un aspect care se potrivește cu decorul și stilul locației tale.
  • Sistemul de iluminare. O vitrină frigorifică care are un sistem de iluminare adecvat va permite afișarea băuturilor într-un mod atractiv, fără a afecta calitatea acestora.
  • Siguranța. Verifică dacă vitrina frigorifică are un sistem de blocare și dacă este suficient de rezistentă pentru a preveni furtul sau deteriorarea.
  • Prețul. Asigură-te că alegi o vitrină frigorifică care se încadrează în bugetul tău și care oferă un raport calitate-preț bun.
  • Garanția. Ar trebui să fie suficient de lungă pentru a-ți proteja investiția.

Vitrinele frigorifice verticale îndeplinesc pe deplin cerințele de mai sus și se pot selecta ușor de pe site-ul tcromania.com, folosind filtrele intuitive existente la acea categorie de echipamente de răcire.

Poți să le sortezi după dimensiuni și denumire, iar după ce faci o primă listă scurtă de asemenea modele de vitrine frigorifice poți să le compari pentru a te decide în cunoștință de cauză, după ce vei analiza pe îndelete plusurile și minusurile pe care le are fiecare dintre acestea.

Vitrina frigorifică verticală USS 175 DTKL

Această vitrină frigorifică verticală cu răcire ventilată are termostat mecanic, 5 rafturi reglabile și un sistem de iluminare interioară care face posibilă prezentarea atractivă a alimentelor și băuturilor răcite. 

Are o ușă din sticlă temperată, casetă de reclame iluminată, carcasă exterioară din oțel vopsit, interior ABS. În plus, dispune de o încuietoare, două picioare reglabile și două roți.

Funcționează cu un agent de refrigerare de tipul R134a/R600a, intervalul de răcire cuprins între +1 grad Celsius  și +10 grade Celsius.

Cele mai citite articole

Volumul brut al vitrinei frigorifice verticale profesionale USS 175 DTKL este de 171 litri, iar cel net este de 145 litri.

Echipamentul funcționează cu o putere de 200 W, tensiunea de alimentare fiind de 230 V/ 50 Hz.

Vitrină frigorifică verticală – SD 1502 (SD 1501-1 H)

Dacă ai nevoie de o vitrină frigorifică verticală de mari dimensiuni alege modelul SD 1502 (SD 1501-1 H) cu răcire ventilată.

Acest echipament de răcire profesional este dotat cu un termostat cu control digital al temperaturii, 3 uşi batante din sticlă, exterior și interior vopsit.

Prezintă un sistem de iluminare interioară de tip LED, casetă luminoasă pentru reclame.

Este foarte spațioasă, dispunând 3 x 5 polițe ajustabile pe înălțime (15 rafturi), se poate încuia și are 6 roți extrem de utile dacă este nevoie la un moment dat să se deplaseze respectivul echipament în alt spațiu din unitatea ta. 

O astfel de vitrină – SD 1502 (SD 1501-1 H) – este foarte bună pentru a fi afișate și păstrate în condiții optime de refrigerare diverse băuturi alcoolice și răcoritoare. 

Pentru funcționare folosește un agent de refrigerare ecologic, intervalul său de răcire fiind cuprins între 0 și +10 grade Celsius.

Ca dimensiuni externe are 171 x 72 x 206,5 cm, volumul brut este de 1383 litri și volumul net de 1152 litri.

Intră chiar acum pe tcromania.com și alege-ți de acolo vitrinele frigorifice verticale de care ai nevoie pentru afacerea ta!

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.