Tabel dilutii uleiuri esentiale doterra

Introducere

Uleiurile esentiale sunt bine cunoscute pentru proprietățile lor benefice pentru sănătate. Acestea sunt folosite de mii de ani pentru tratarea diverselor afecțiuni și pentru a oferi beneficii generale în ceea ce privește sănătatea. Cu toate acestea, mulți oameni nu înțeleg procesul prin care se diluează uleiurile esențiale. Din fericire, Doterra a creat un tabel de dilutii uleiuri esentiale pentru a oferi clienților săi informații despre modul în care pot folosi în siguranță uleiurile esențiale.

Ce sunt uleiurile esentiale Doterra?

Uleiurile esențiale Doterra sunt unele dintre cele mai pure uleiuri esentiale disponibile în prezent. Acestea sunt create prin distilare la abur pentru a se asigura că conținul lor de compuși activi este cât mai mare. Aceste uleiuri esentiale sunt fabricate în Statele Unite și sunt testate pentru a se asigura că conținutul lor este autentic. Doterra oferă clienților săi numeroase uleiuri esentiale, de la uleiuri esențiale obișnuite, precum lavanda și menta, la uleiuri esențiale mai rare, precum oregano și eucalipt.

Cum trebuie diluat uleiul esential Doterra?

Uleiurile esențiale sunt foarte concentrate și pot fi iritante pentru pielea sensibilă. Din acest motiv, este important să se dilueze înainte de a fi aplicate pe piele. Diluarea uleiurilor esențiale poate fi dificilă, deoarece există numeroase produse de bază pe care le puteți folosi pentru a dilua uleiul esențial și fiecare ulei esențial are propriile sale nevoi de diluare. Din fericire, Doterra a creat un tabel de dilutii uleiuri esentiale pentru a oferi clienților săi o linie directă pentru a ști cum să dilueze în mod corespunzător uleiurile esențiale.

Tabel de dilutii uleiuri esentiale Doterra

Cele mai citite articole

Tabelul de dilutii uleiuri esentiale Doterra oferă o privire rapidă asupra ratio-urilor necesare pentru a dilua uleiurile esențiale în mod corespunzător. Acest tabel arată cantitățile necesare de ulei esențial și de produs de bază pentru a se obține dilutia dorită. Pentru a face lucrurile mai simple, Doterra a împărțit diluarea în cinci grade diferite, începând cu cea mai concentrată și sfârșind cu cea mai diluată. Datorită acestei priviri clare asupra dilutiei, clienții Doterra pot folosi cu ușurință uleiurile esențiale Doterra în mod corespunzător.

Cum folosesc oamenii tabelul de dilutii uleiuri esentiale?

Tabelul de dilutii uleiuri esentiale oferă clienților Doterra informațiile de care au nevoie pentru a folosi uleiurile esențiale în mod corespunzător. Acest tabel îi ajută pe oameni să înțeleagă ce diluție specifică le trebuie pentru a obține efectul dorit. De exemplu, dacă doriți să folosiți ulei esențial pentru a trata o afecțiune a pielii, puteți folosi tabelul pentru a vedea ce dilutie este potrivită pentru aplicarea pe piele și combinarea uleiului esențial cu produsul de bază. În același timp, tabelul vă poate ajuta să vedeți cât ulei esențial și produs de bază aveți nevoie pentru a obține dilutia dorită.

Ce produse de bază se pot folosi pentru diluarea uleiurilor esentiale?

Doterra oferă o varietate de produse de bază din care puteți alege pentru diluarea uleiurilor esențiale. Unele dintre produsele de bază pe care Doterra le oferă includ uleiul de măsline, uleiul de cocos și uleiul de ricin. Toate aceste produse sunt fabricate din ingrediente de înaltă calitate și se pot folosi în siguranță pentru diluarea uleiurilor esențiale Doterra. De asemenea, Doterra oferă și alte produse de bază, cum ar fi aloe vera și migdale, care pot fi, de asemenea, folosite pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Concluzie

Tabelul de dilutii uleiuri esentiale Doterra oferă oamenilor informațiile de care au nevoie pentru a folosi în mod corespunzător uleiurile esențiale Doterra. Acest tabel îi ajută pe oameni să vadă ce diluție specifică le trebuie pentru a obține efectul dorit și ce produse de bază specifică au nevoie pentru a obține această diluție. Acest tabel le oferă oamenilor instrumentele de care au nevoie pentru a folosi în mod corespunzător și în siguranță uleiurile esențiale Doterra.

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate