RTT Distribution – un distribuitor autohton pentru accesorii auto premium de tuning!

Accesoriile auto nu sunt doar interesante, ci și utile. Ele vor fi chiar și o idee grozavă de cadou pentru orice proprietar de mașină. Desigur, dacă mașina se află în garaj pentru cea mai mare parte a anului, atunci nu are rost să cumperi niște gadgeturi moderne. Dar dacă mașina este utilizată în mod activ și vrei să conduci pe drumuri beneficiind de confort sporit, tunarea mașinii este cea mai bună soluție.

Cum alegi o firmă distribuitoare de accesorii auto pentru tuning. Criterii de alegere

 • Varietate de produse. Verifică dacă firma oferă o gamă largă de accesorii auto pentru tuning, inclusiv piese interioare și exterioare, sisteme de suspensie, sisteme de evacuare, jante.
 • Calitatea produselor. Asigură-te că produsele oferite sunt fabricate din materiale de calitate și sunt proiectate să dureze.
 • Branduri disponibile. Verifică dacă firma oferă accesorii de la branduri de top, apreciate de conducătorii auto.
 • Prețuri competitive. Verifică dacă prețurile oferite sunt competitive în raport cu alte firme din același domeniu.
 • Garanție și suport post-vânzare. Verifică dacă firma oferă garanții și suport post-vânzare pentru produsele sale.
 • Livrare rapidă. Verifică dacă firma poate livra produsele cumpărate într-un interval de timp scurt.
 • Site web ușor de utilizat. Verifică dacă site-ul web al firmei este ușor de navigat și de căutat produsele dorite.
 • Recenzii pozitive. Verifică dacă există recenzii pozitive despre firma și produsele sale, inclusiv pe site-urile web ale acestora sau pe alte platforme online.
 • Personal amabil și de încredere. Verifică dacă personalul firmei este amabil și de încredere și dacă poate oferi sfaturi și recomandări utile, gratuite, pentru alegerea accesoriilor potrivite pentru mașina ta.

RTT Distribution este o astfel de firmă de tuning auto.

Ce reprezintă tunarea unei mașini? Detalii

Tuningul este procesul de a modifica sau a îmbunătăți performanța unei mașini. Acest lucru poate fi realizat prin îmbunătățirea componentelor sub capotă, cum ar fi motorul, transmisia și sistemul de evacuare.

De asemenea, poate fi realizat prin adăugarea unor accesorii exterioare sau interioare, cum ar fi jantele, kitul de caroserie și sistemul audio.

Scopul final al tuningului este de a îmbunătăți performanța generală a mașinii, cum ar fi viteza maximă, accelerația și eficiența combustibilului.

Tuningul poate fi realizat atât pentru mașinile personale, cât și pentru vehiculele de competiție.

Cele mai citite articole

Există mai multe niveluri de tuning, de la modificări simple la modificări complexe care necesită schimbări structurale ale mașinii.

Ce niveluri de tuning auto există? Explicarea fiecărui nivel de tunare a unei mașini 

Există mai multe niveluri de tuning pentru o mașină, fiecare dintre acestea având un scop specific și o serie de modificări asociate. Iată câteva dintre acestea:

 1. Tuning cosmetic. Acest nivel de tuning se concentrează pe aspectul exterior și interior al mașinii, fără a-i afecta performanța. Modificările pot include schimbarea jantelor, a vopselei sau a tapițeriei, precum și adăugarea de accesorii decorative.
 2. Tuning de performanță ușoară. Acest nivel de tuning se concentrează pe creșterea performanței mașinii prin modificări relativ simple, cum ar fi îmbunătățirea sistemului de evacuare sau a suspensiei. Acestea pot aduce o creștere modestă a puterii motorului și a manevrabilității.
 3. Tuning de performanță medie. La acest nivel, se pot face modificări mai extensive pentru a crește performanța, cum ar fi înlocuirea turbocharger-ului sau a sistemului de alimentare cu aer. Acestea pot duce la o creștere semnificativă a puterii motorului.
 4. Tuning de performanță extins. Acest nivel implică modificări substanțiale ale mașinii, precum schimbarea blocului motor sau a transmisiei, pentru a crește performanța la un nivel de competiție. Acest tip de tuning poate necesita mult timp și resurse financiare, dar poate duce la creșteri impresionante ale performanței mașinii.

Este important de menționat că, în funcție de legislația în vigoare, unele modificări pot fi ilegale sau pot afecta siguranța și fiabilitatea mașinii. Prin urmare, este important să se consulte cu un specialist înainte de a face orice modificări auto importante.

Tuningul poate fi realizat de către proprietarii de mașini sau prin intermediul unui atelier specializat. 

În general, tuningul poate fi o experiență plăcută și satisfăcătoare pentru proprietarii de mașini care doresc să își personalizeze vehiculul și să îmbunătățească performanța acestuia.

Pentru accesorii premium intră pe tuningRO.ro!

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.