„La Provincia”, condusă de Iustin Paraschiv, distinsă cu diploma de excelență de către Casa Regală a României

„La Provincia”, sub conducerea lui Iustin Paraschiv, a fost onorată cu diploma de excelență la a șaptea ediție a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României. Acest premiu semnificativ reprezintă recunoașterea calității superioare a produselor și performanței profesionale ale companiei.

Diploma de excelență – un simbol al succesului și al angajamentului Carmistin

Simbol al reușitei și al devotamentului complet al Carmistin în a furniza produse și servicii de excepție, diploma de excelență confirmă atingerea standardelor profesionale înalte și dedicarea fermă a companiei în a menține un nivel de calitate superior în toate aspectele operațiunilor sale. Acest premiu nu doar consolidează reputația companiei Carmistin, dar și subliniază importanța performanței profesionale în mediul de afaceri din România.

Premiul, acordat de Alteța Sa Regală Principele Radu, evidențiază impactul pozitiv pe care Carmistin îl are în sectorul său de activitate, servind ca model pentru alte companii de afaceri din țară.

Carmistin – recunoscut pentru angajamentul și performanța sa

Cu mândrie și emoție, „La Provincia”, condusă de Iustin Paraschiv, a fost recunoscută cu diploma de excelență. Această distincție deosebită pentru eforturile și rezultatele sale confirmă eforturile constante ale Carmistin în a oferi produse de calitate excepțională.

Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele Carmistin, a declarat că este un mare privilegiu pentru echipa Carmistin să primească această recunoaștere a efortului și dedicării în a oferi hrană de calitate consumatorilor. Încurajarea reprezintă un semn clar că brandul „La Provincia” va continua să fie un punct de referință în industria alimentară.

Carmistin – Excelență și inovație în industria alimentară

Cele mai citite articole

Grupul Carmistin, unul dintre liderii în industria alimentară din România, face parte din topul celor mai mari producători de alimente din țară, având o cifră de afaceri de peste 1,8 miliarde de lei și aproape 3000 de angajați la nivel național.

Compania deține peste 20 de filiale active în diverse segmente ale industriei alimentare, cum ar fi producția de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor și bovinelor, precum și producția de cereale.

Un aspect demn de laudă al activității Carmistin este angajamentul ferm în favoarea agriculturii durabile și protejării mediului. Grupul are în componență fermieri care lucrează peste 10.000 de hectare de teren, dintre care peste 30% este dedicat agriculturii BIO, ceea ce reflectă responsabilitatea și preocuparea Carmistin de a oferi produse sănătoase și durabile, în concordanță cu mediul înconjurător.

Carmistin – Promotor al stilului de viață sănătos și echilibrat

Prin selectarea riguroasă a materiilor prime, respectarea standardelor stricte de calitate și siguranță și adoptarea de tehnici de producție inovatoare, Carmistin își respectă angajamentul de a oferi oamenilor hrană sănătoasă și delicioasă. Aceste demersuri evidențiază angajamentul constant al companiei de a asigura că fiecare produs este de calitate premium și respectă normele de calitate cele mai stricte.

Prin eforturi neîncetate, Carmistin se distinge nu doar ca un furnizor de încredere, ci și ca un promotor al unui stil de viață sănătos și echilibrat. Fiecare produs adus pe piață de Carmistin reprezintă o promisiune fermă de calitate și autenticitate, îndeplinind și depășind constant așteptările consumatorilor.

Cu această viziune și dedicare, Carmistin va continua să se poziționeze ca un punct de referință în industria alimentară, aducând satisfacție și împlinire consumatorilor, contribuind astfel la un stil de viață mai sănătos și fericit pentru aceștia.

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.