Cele mai bune marci de uleiuri esentiale

Introducere

Uleiurile esentiale sunt folosite de mii de ani pentru proprietatile lor medicinale si terapeutice. Sunt extracte concentrate din anumite plante si flori, care au o multime de utilizari. Uleiurile esentiale pot fi utilizate pentru aromaterapie, uz extern, uz intern, in produse cosmetice, in produse de curatare si multe altele. Exista o varietate de marci de uleiuri esentiale pe piata, dar este important sa alegeti cea mai buna, deoarece calitatea uleiurilor esentiale poate face sau sa-ti distruga experienta.

Marca Young Living

Young Living este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de uleiuri esentiale si produse aromaterapeutice de pe piata. Ei au fost in afaceri inca din anul 1993 si au crescut de atunci, devenind liderul de piata. Ei produc uleiuri esentiale de cea mai buna calitate, extrase prin metoda distilarii prin abur de la plante, flori si alte plante aromatice din intreaga lume. Uleiurile esentiale ale brandului sunt certificate organic, iar produsele lor sunt certificate ca fiind libere de pesticide, ierbicide si alte substante chimice.

Marca doTerra

De asemenea, doTerra este un alt producator de uleiuri esentiale de calitate superioara. Ei folosesc metoda distilarii prin abur pentru a produce uleiuri esentiale de cea mai buna calitate. Produsele lor sunt certificate printr-un numar de teste si au un standard foarte mare de calitate. De asemenea, produc o gama larga de produse, inclusiv produse de aromaterapie si produse cosmetice.

Marca Eden’s Garden

Cele mai citite articole

Eden’s Garden este un producator de produse aromatice si uleiuri esentiale de calitate superioara. Sunt produse strict in Statele Unite si sunt certificate organice de catre USDA. Ofera o gama larga de produse, inclusiv uleiuri esentiale, uleiuri de baza, produse de aromaterapie si produse cosmetice. Uleiurile esentiale ale Eden’s Garden sunt extrase prin distilarea prin abur si sunt certificate ca fiind libere de pesticide, ierbicide si alte substante chimice.

Marca Plant Therapy

Plant Therapy este un producator de produse aromatice si uleiuri esentiale. Plant Therapy produce uleiuri esentiale cu o calitate superioara, extrase prin metoda distilarii prin abur. Uleiurile esentiale sunt certificate organic si au un standard foarte mare de calitate. Ei produc o gama larga de produse, inclusiv produse de aromaterapie, produse cosmetice si produse de curatare ecologice.

Marca Mountain Rose Herbs

Mountain Rose Herbs este un producator de produse aromatice si uleiuri esentiale de calitate superioara. Ei produc uleiuri esentiale certificate organic si au un standard foarte mare de calitate. Produsele lor sunt extrase prin metoda distilarii prin abur si sunt certificate ca fiind libere de pesticide, ierbicide si alte substante chimice. De asemenea, produc o gama larga de produse, inclusiv produse de aromaterapie, produse cosmetice si produse de curatare ecologice.

Concluzie

Uleiurile esentiale sunt unul dintre cei mai vechi remediu medicinal si terapeutic din istorie. Exista mai multe marci de uleiuri esentiale disponibile pe piata, dar este important sa alegeti cea mai buna, deoarece calitatea uleiurilor esentiale poate face sau sa-ti distruga experienta. Unii dintre cei mai buni producatori de uleiuri esentiale includ Young Living, doTerra, Eden’s Garden, Plant Therapy si Mountain Rose Herbs. Fiecare dintre aceste branduri produc uleiuri esentiale de cea mai buna calitate, certificate organic, libere de pesticide, ierbicide si alte substante chimice.

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate