Camion Mercedes Benz second hand: avantaje pentru care merită cumpărat

Când vine vorba de cumpărarea unui camion, ceea ce cântărește cel mai mult în acel moment este cu siguranță prețul vehiculului profesional, care depășește adesea bugetul multor firme.

Cum poți ca să alegi cel mai bun camion second hand?

Înainte de alegerea finală a camionului, trebuie să iei în considerare mai mulți factori, deoarece un camion folosit merită o inspecție mai atentă decât un vehicul profesional nou.

Pe lângă starea tehnică a camionului, trebuie luată în considerare și documentația vehiculului. Dacă există vreo neregulă de remediat, nu cumpăra, oricât de tentant ar fi prețul. Valoarea camionului va crește dacă se adaugă la prețul plătit, sumele necesare remedierii tuturor neregulilor pe care le are și de aceea poate fi, per total, o pierdere pentru cumpărător.

Marca camionului este, de asemenea, foarte importantă atunci când vrei să cumperi astfel de vehicule. Camioane cunoscute precum Scania, Volvo, Mercedes Benz, DAF, Iveco și Volkswagen vor primi o atenție mai mare decât altele mai puțin populare.

Înainte de a accepta să cumperi un camion Mercedes Benz second hand doar pentru că ai găsit unul cu un preț foarte atractiv, informează-te cât mai complet despre acesta. Există multe oferte pe piața de profil, nu te opri la prima dintre ele.

Camioanele Mercedes Benz noi și second hand:  10 avantaje pentru care merită cumpărate

 • Calitatea construcției și a materialelor utilizate asigură o durabilitate mare și o lungă durată de viață a vehiculului.
 • Performanță puternică și eficiență energetică, oferind un randament bun al combustibilului.
 • O varietate de opțiuni de motor disponibile, inclusiv opțiuni diesel și hibride.
 • Tehnologii avansate de siguranță și asistență la condus, precum ar fi: sisteme de frânare automată și sisteme de asistență la parcare.
 • Dotări moderne, precum ar fi: sisteme de infotainment și conectivitate cu smartphone-ul.
 • Design aerodinamic și estetic plăcut, contribuind la o imagine profesională a firmei tale.
 • Capacitate de încărcare mare, ceea ce le face ideale pentru transportul de marfă sau echipamente.
 • Posibilitatea de a alege dintr-o varietate de modele și configurații, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale firmei tale.
 • Suport și servicii post-vânzare de calitate, disponibile prin rețeaua de service Mercedes Benz.
 • O valoare de revânzare bună, oferind o investiție pe termen lung.

Camionul Mercedes Benz este eco friendly?

Cele mai citite articole

Mercedes Benz oferă o gamă de vehicule comerciale care sunt proiectate pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră și pentru a îmbunătăți eficiența combustibilului utilizat. 

Un exemplu de acest fel este Mercedes-Benz Actros, un camion electric 100% care oferă o autonomie de până la 250 de km și este proiectat pentru transportul urban și regional.

În plus, Mercedes-Benz oferă, de asemenea, opțiuni de motorizare ecologică precum ar fi motorizări diesel Euro 6 și opțiuni hibrid, care pot reduce emisiile de gaze cu efect de seră și îmbunătăți eficiența combustibilului.

Camion Mercedes Benz second hand: avantaje pe care le ai dacă îl cumperi de pe platforma Autoline.ro

 • Posibilitatea de a compara mai multe modele și prețuri în același timp.
 • Acces la o varietate mai mare de vehicule disponibile.
 • Posibilitatea de a vedea fotografii detaliate și afla informații despre vehiculul dorit.
 • Posibilitatea de a contacta vânzătorul direct prin intermediul platformei.
 • Posibilitatea de a citi recenziile altor cumpărători pentru a afla mai multe despre experiența lor cu vânzătorul respectiv.
 • Posibilitatea de a plasa o ofertă sau de a negocia prețul direct cu vânzătorul.
 • Posibilitatea de a cumpăra un asemenea vehiculul de oriunde din țară sau chiar din afara ei.
 • Posibilitatea de a beneficia de servicii suplimentare precum ar fi transportul vehiculului la locul de destinație (în funcție de vânzător).
 • Posibilitatea de a beneficia de servicii financiare cum ar fi plata în rate sau leasing, în funcție de înțelegerea cu vânzătorul.

Este recomandat ca sa cumperi de la dealeri autorizați sau de la persoane de încredere. Este important să închei un contract legal și să verifici dacă vehiculul are toate documentele necesare înainte de a face efectiv plata.

Per total, dacă o să fii atent la cele de mai sus, chiar merită să te orientezi către cumpărarea unui camion Mercedes Benz second hand, deoarece vei intra în posesia unui vehicul profesional bun la un preț avantajos. 

Intră chiar acum pe site-ul autoline.ro, ca să alegi de acolo unui potrivit nevoilor de transport ale firmei tale!

Cele mai citite articole

Ultimele articole

Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.